Hizmetlerimiz

Depresyon

Depresyon, sürekli bir üzüntü ve ilgi kaybına neden olan bir duygu durum bozukluğudur. Depresyon aynı zamanda majör depresif bozukluk veya klinik depresyon olarak da adlandırılır.

Sosyal Fobi

Sosyal fobi olarak da adlandırılan sosyal anksiyete bozukluğu bireyin günlük normal etkileşimler sürecinde başkaları tarafından...

Agorafobi

Agorafobi, belirli bir yerde kapana kısılma ya da kaçamama gibi irrasyonel ve yoğun bir korku ile karakterize edilen ciddi bir anksiyete bozukluğu türüdür.

Yetişkin Terapisi

Yetişkin Terapi de amaç; bedensel ve ruhsal açıdan kişinin kendinin ve sorunlarının farkında olmasını, yaşadığı problemleri çözme becerisi kazanmasını, böylelikle kendisini ve yaşamını önemseyen...

Kaygı Bozuklukları

Her insan işi, okulu, ailesel problemleri, sağlık sorunları sebebiyle kaygı duygusunu yaşayabilir. Kaygı duyduğumuz anlarda gergin olmamız, titrememiz veya terlememiz, çarpıntı...

Stres Yönetimi

Stres gündelik yaşamımızın bir parçası. İşyerinde veya özel hayatımızda stresin yeri var. Ama dozunda… Stresi dozunda yaşayabilmeniz için onu yönetmeyi öğrenin.

EMDR Terapi

Göz hareketleriyle duyarsızlaştırma tedavisi olarak ta bilinen EMDR, özellikle travmalar ve travmaların yaratmış olduğu psikolojik rahatsızlıkların birçoğunda kullanılmaktadır.

Biorezonans

Biorezonans bir enerji tıbbı yöntemidir. Biyofiziksel bir teknik olduğu için kimyasal ilaçlar kullanılmaz. Elektromanyetik frekanslarla uygulanmaktadır.

Öfke Kontrol Bozukluğu

En kısa tanımıyla öfke; bireyin hoşuna gitmeyen, istemediği bir durumda gösterdiği tepkiye denir. Öfke kavramı olumsuz anlamlar çağrıştırsa da aslında sevmek...

Evlilik ve Çift Terapisi

Evlilik; kendini anlama, eşini anlamak, tartışmayı bilmek (iyi kavga etmek), problem çözmek ve farklılıkları kabul edebilmek gibi bazı becerileri gerektirir.

Cinsel Terapi

İnsan davranışı ve cinselliği bedensel, psikolojik, sosyal koşullardan etkilenir. Cinsellik sadece cinsel organla sınırlı değildir. Cinsellikle ilgili duygular, düşünceler ve yerleşmiş...

Dikkat Eksikliği ve Hiperaktivite Bozukluğu

Bu hastalığa sahip çocukların diğer çocuklara oranla konsantre olmaları ve olaylar karşısında verdikleri tepkiler oldukça farklıdır. Öğretmenlerinin sordukları sorulara parmak kaldırmadan direkt cevap verebilir.

Ergenlik Dönemi Sorunları

Ergenlik dönemi (büluğ çağı) 11-21 yaşları arasında dalgalanmaların yoğun görüldüğü zor bir dönemdir. Bu dönem “fırtına-gerginlik” dönemi olarak da bilinir.

Tuvalet Alışkanlığı

Tuvalet eğitimi, çocuğun sosyal ve psikolojik gelişiminde önemli bir basamaktır. Tuvalet eğitimi, artık bebeğinizin büyüdüğünün ve çocukluk dönemine geçtiğinin göstergesidir.

Çocuklarda Davranım Bozukluğu

Davranım bozukluğunun temel özellikleri başkalarının temel haklarına saldırıldığı ya da yaşa uygun başlıca toplumsal değerlerin ya da kuralların hiçe sayıldığı, yineleyici

Tırnak Yeme

Tırnak yeme, el tırnaklarının etrafındaki deriyi yeme, el ve ayak tırnaklarını koparma, kemirme ve ayak tırnaklarını yeme, çoğunlukla 3-4 yaşından itibaren

Korku

Özgül fobilerin ilk belirtileri genellikle çocukluk döneminde veya ergenlik döneminin başlarında ortaya çıkar. Kadınlarda erkeklere oranla daha yaşlarda ortaya çıkabilir.

Çocukluk Çağı Depresyonu

Depresyon sadece yetişkinlerde görülmez. Çocuklar ve ergenler de depresyona girebilir. Çocukların yaklaşık % 5′inin, ergenlerin ise % 5-10′unun depresyona maruz kaldığı biliniyor.

Alışveriş Sepeti